Skip to main content

Impact

Deel uitmaken van Gods missie in Oeganda heeft impact op ons leven. Niet alleen op dat van ons, maar zeker ook op dat van onze kinderen…

Voor ons is er geen mooier werk dan de groeiende kerk van Afrika te dienen. Het is niet alleen maar werk, je bent onderdeel van een community die op een bijzonder continent vorm geeft aan Gods missie. Een community die zich inzet om ook de laatste bevolkingsgroepen met het evangelie te bereiken. 

We hebben onze oudste kinderen Joas en Noëlle, Rhodé en Tom in Nederland achter moeten laten. Het eerste jaar in Oeganda woonden en werkten we met z’n vieren (Cees, Mirjam, Obed en Mozes) in de hoofdstad Kampala. Onze verhuizing naar Karamoja heeft grote gevolgen. Omdat er geen passende school voor Obed en Mozes in Karamoja is, zullen zij vanaf augustus 2024 in Kenia naar de Rift Valley Academy gaan. Deze school ligt in Kijabe en is een AIM kostschool voor zendingskinderen, die daar al meer dan 100 jaar staat. Van Kotido naar Kijabe is het 800 km, zo’n 16 uur rijden.